Werkplekonderzoek

Ben je op zoek naar manieren om de efficiëntie en het welzijn op de werkvloer te verbeteren? Dan ben je bij IVA Groep aan het juiste adres! Wij staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van je werkomgeving door middel van een deskundig werkplekonderzoek.

Waarom een werkplekonderzoek?

Een gezonde, productieve werkomgeving is van groot belang voor het succes van je organisatie. Een werkplekonderzoek biedt inzicht in de huidige werkomstandigheden en identificeert mogelijkheden voor verbetering. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, werkplekonderzoek kan je organisatie helpen op verschillende gebieden, waaronder:

 • Ergonomie
  Het optimaliseren van werkplekken om fysieke belasting te verminderen en blessures te voorkomen. Hierdoor zorgt het ook voor het verminderen van het verzuim.
 • Productiviteit
  Het identificeren van factoren die de productiviteit beïnvloeden en het implementeren van maatregelen om deze te verbeteren.
 • Welzijn
  Het creëren van een werkomgeving die het welzijn en de tevredenheid van medewerkers bevordert.
 • Efficiëntie
  Het stroomlijnen van processen en het verminderen van verspilling om de algehele efficiëntie te verbeteren.

Onze aanpak

Bij IVA Groep geloven we in een op maat gemaakte aanpak. Ons ervaren team werkt nauw met je samen om de specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die aansluiten bij jullie doelstellingen. Ons werkplekonderzoek omvat een grondige analyse van de huidige werkomgeving, inclusief werkplekinrichting, ergonomie, workflow en arbeidsprocessen. We verzamelen gegevens om inzicht te krijgen in de ervaringen en behoeften van de medewerkers.

Op basis van onze analyse presenteren we gedetailleerde rapporten met bevindingen en aanbevelingen voor verbetering. We ondersteunen je bij het implementeren van deze verbeteringen en bieden vervolg ondersteuning om ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten worden behaald.

Naast onze expertise in werkplekonderzoek biedt IVA Groep ook een uitgebreid assortiment aan kantoormeubilair. Hierdoor zijn wij je bestemming voor alles wat met je werkomgeving te maken heeft. Met ons uitgebreide assortiment aan kantoormeubilair, variërend van ergonomische bureaustoelen tot modulaire werkstations en opbergoplossingen, kunnen we aan al je behoeften voldoen.

Kies voor IVA Groep!

Bij IVA Groep kun je rekenen op een team van gecertificeerde consultants met uitgebreide ervaring in werkplekonderzoek. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom bieden we oplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen. Onze aanpak is resultaatgericht en we streven naar meetbare resultaten die je organisatie helpen.

Klaar om de productiviteit en het welzijn op je werkplek te verbeteren? Neem vandaag nog contact op met IVA Groep voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de ideale oplossing vinden voor jullie organisatie.

Meer weten over onze services?