Een tijdbesparend concept.

Wie zijn wij

Vooral Rotterdams! Gelegen op het mooiste plekje in Rotterdam, op de Boompjes, met uitzicht op de Maas.

Wat doen wij?

Al meer dan 35 jaar verzorgen wij de uitstraling en inrichting van bedrijven en organisaties. Wij zijn dé totaalleverancier voor al je kantoor en pand benodigdheden. Dit zijn onder andere:

  • Een complete, duurzame inrichting van ontwerp tot aan montage;
  • Pand aankleding, interieur signing en gevelreclame;
  • Grafische producties in alle vormen en maten;
  • Print- en ICT-inrichting.

En nog veel meer. Je kunt dus bij ons terecht voor alles wat je kunt bedenken op het gebied van kantoor en communicatie. Ons concept is erop gericht om jou de tijd te besparen en te ontzorgen. Wij werken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen. Wij zijn echt In Voor Alles.

Hoe doen we dit?

Op z’n Rotterdams natuurlijk. Wij pakken het voor jou aan en zorgen altijd voor een passende oplossing. Op die manier ben jij ontzorgd en bespaar je tijd die je beter kunt besteden. Dit doen wij door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. We denken met jou mee en vertalen je wensen en behoeften in een oplossing. Uiteraard doen we dit altijd met een eerlijk advies en persoonlijke benadering.

Met wie doen we dit?

Met Rotterdammers. Als familiebedrijf weten we als geen ander dat tevreden medewerkers en loyale klanten de sleutels tot succes zijn. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door middel van scholing en zijn daarom echte experts in hun vak. Met onze persoonlijke benadering en collega’s met specifieke kennis, ontzorgen we jouw organisatie en helpen we het nog succesvoller te maken.

We nodigen je graag uit om langs te komen bij ons aan de maas, met uitzicht op de Zwaan, om verder kennis te maken met IVA Groep.

IVA GROEP | VISIE OP WAT WERKT

Ontdek onze merken

Meer informatie ontvangen?