Ontwerp en advies

Ben je op zoek naar ontwerp en advies voor jouw kantoor? Zoek dan niet verder! IVA Groep is jouw toegewijde partner voor het creëren van de perfecte werkomgeving. Als experts op het gebied van kantoor bieden we een uitgebreid advies op maat, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en visie.

Kantoor ontwerp op maat

Bij IVA Groep geloven we in de kracht van maatwerk. Ons team van ervaren ontwerpers en consultants staan daarom klaar om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw bedrijfscultuur, doelstellingen en werkwijzen. Door middel van uitgebreide analyses zorgen we er vervolgens voor dat ons ontwerp perfect aansluit bij jouw unieke behoeften en stijlvoorkeuren.

Je kunt bij ons voor vrijwel alles terecht wat je nodig hebt om jouw kantoorruimte te transformeren. Van hoogwaardige scheidingswanden tot ergonomische kantoormeubelen en alles daartussenin. Onze producten zijn daarbij zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek.

Onze werkwijze

  • Analyse

We beginnen met het analyseren van je kantoor. Daarnaast kijken we ook naar je bedrijfscultuur, doelstellingen en werkwijze. Dit vormt de basis om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een concept ontwerp.

  • Conceptontwikkeling

Onze ervaren ontwerpers zetten zich in om jouw visie om te zetten in een tastbaar kantoorconcept. Hierbij wordt rekening gehouden met aspecten zoals ruimteplanning, verlichting, kleuren en materialen.

  • Ruimteplanning

We maken gebruik van geavanceerde technieken voor ruimteplanning om de lay-out van jouw kantoor te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte efficiënt wordt benut en de workflow wordt verbeterd.

  • Inrichting

Met ons uitgebreide assortiment kantoormeubelen en accessoires helpen we je bij het selecteren van de perfecte items die voldoen aan jouw functionele en esthetische vereisten.

  • Installatie en nazorg

Ons ervaren installatieteam zorgt voor een vlekkeloze implementatie van het ontwerp, terwijl onze klantenservice continu beschikbaar is om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele andere ondersteuning te bieden.

Kies voor IVA Groep

Bij IVA Groep gaan we verder dan alleen het ontwerpen van kantoren. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfscultuur en behoeften. We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in alles wat we doen, van onze producten tot onze klantenservice. Als jouw enige bestemming voor kantoorontwerp, bieden we een volledig assortiment aan diensten, waardoor we je partner zijn voor elke stap van het proces. Kies voor IVA Groep en ontdek het verschil dat we kunnen maken voor jouw bedrijf.

Of je nu een kleine startup bent die een inspirerende werkruimte nodig heeft of een gevestigde onderneming die haar kantoor wil vernieuwen, IVA Groep staat voor je klaar. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over onze services?