Kantoormeubilair

Wil je nieuw kantoormeubilair kopen om jouw ruimte daarmee een nieuwe & frisse uitstraling te geven? Bij IVA Office geven we je goed, onafhankelijk én ergonomisch advies! Met ons ruime assortiment aan kantoormeubelen van gerenommeerde merken zit er voor jou altijd iets passends tussen. Standaard en betaalbaar óf exclusief en geheel naar wens op maat gemaakt. Op deze pagina vertellen we je er graag meer over!

Origineel kantoormeubilair binnen jouw budget

Kantoorinrichting regelt IVA Office snel en vakkundig. Zo ontwerpen onze interieurarchitecten samen met jou een unieke moderne kantoorinrichting inclusief een bijbehorend projectplan met diverse impressies. Eén van de vele mogelijkheden hierin is het op maat produceren van je nieuwe kantoorinrichting. Denk hierbij aan een balie, een kast, een bureau of zelfs een complete ontvangstruimte. Precies zoals jij het wilt en compleet aan te aanpassen op een nieuwe of bestaande huisstijl!

Interieur aankleding

Niet alleen kantoormeubilair zorgt ervoor dat jouw interieur de juiste vorm krijgt. Door gebruik te maken visuals, wandbekleding, sauswerk, passende vloeren en gordijnen zorg je voor het complete plaatje. Onze samenwerking met Rotterdams Bouwen maakt het mogelijk om dit complete plaatje te maken voor de klant aan de hand van one-stop-shopping. Wij merken hierbij dat kleine aanpassingen in het interieur vaak al zorgen voor mooie resultaten en positieve veranderingen op de werkvloer.

Kantoormeubilair huren

Naast kantoormeubilair kopen, kan je deze bij ons ook huren of leasen voor een lange of korte periode. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat het (op de balans) niet altijd even goed uit om dit direct aan te schaffen. Door gebruik te maken van onze lease of huur contracten kun je deze investering dan ook verspreiden over 5 jaar. Daarbij kun je de aankomende tijd flexibel blijven met het opschalen of afschalen hiervan.

Merkonafhankelijk

Vanwege onze merkonafhankelijkheid, beschik je bij IVA Office over een zeer ruime keuze. Zo leveren wij onder andere kantoormeubilair van de volgende merken: Wilkhahn, Prosedia, Bimos, Pami, Ecophon, Twinform, Dauphin, Interstuhl, Huislijn kantoormeubelen, Asis, Schaffenburg, JOOB en Cascando.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk via de knop onderaan deze pagina de IVA Office website!

Meer weten over onze services?