Vlaggen laten maken

Een eigen en unieke vlag om te gebruiken als reclame voor het bedrijf. IVA Groep voorziet jou graag van de mooiste reclame vlaggen. Verkrijgbaar vanaf één exemplaar en te bestellen in elke gewenste kleur en in elk gewenst formaat. Zowel bedrukt als onbedrukt. Indien gewenst leveren wij daarnaast ook de vlaggenmast en vlaggenstok. Hulp nodig met de montage hiervan? Ook hierin ontzorgen wij jou graag. Perfecte service en kwaliteit tegen een scherp tarief… Waar vind je dat nog?

Reclame vlaggen

Reclame vlaggen zijn effectieve reclamedragers die de herkenbaarheid van een bedrijf/onderneming vergroten. Je ziet ze niet voor niets vaak prominent wapperen in winkelstraten of op verschillende bedrijventerreinen. De bedrijfskleuren en vlagbewegingen leiden al gauw tot belangstellende blikken van voorbijgangers. Hij of zij slaat de informatie op de vlag bewust of onbewust op. Automatisch ontstaat hierdoor een associatie met het bedrijf of merk.

IVA Print & Sign print graag al jouw vlaggen en banieren haarscherp en full colour op sterk materiaal. Hiermee zorg je ervoor dat jouw organisatie letterlijk en figuurlijk overal bovenuit steekt!

Reclame uitingen

Op zoek naar andere vormen van reclame uitingen? IVA Groep denkt graag met je mee. Zo kun je bij ons ook terecht voor outdoor signing, roll-up banners, beurswanden, spandoeken enzovoorts. Met onze eigen ontwerpers gaan wij voor een zo goed mogelijk en op maat gemaakt ontwerp. Wacht niet langer en neem direct met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten over Print & Sign?