Roll-up banner

Een roll up banner of roll banner van IVA Print & Sign geeft je de mogelijkheid om voordelig en snel reclame te maken op evenementen, beurzen, congressen en presentaties. 

Kies voor de roll banner van IVA!

De IVA roll up banner is een mobiele display die je door het lage gewicht gemakkelijk kunt meenemen in een draagtas. Je kunt hem eenvoudig en snel monteren, waar en wanneer je maar wilt. Wij leveren de roll banners in verschillende formaten en materialen. Tevens zijn onze roll banners te voorzien van een spotje, waardoor jouw boodschap nóg meer opvalt.

Zelf een ontwerp aanleveren kan, maar je kunt de vormgeving ook laten uitvoeren door één van onze ontwerpers en vormgevers van ons professionele ontwerpbureau. Je bespaart hiermee tijd en de kosten vallen reuze mee! IVA Print & Sign ontwerpt tegen betaalbare prijzen.

Roll up banner voor beurs

Beurzen staan er vol mee. Roll banners die opvallend jouw boodschap overbrengen op bezoekers van het evenement. Perfect ter promotie en daarnaast ook prima te gebruiken in een kantoor of winkel. De beursbanners zijn eenvoudig te gebruiken en beschikbaar in verschillende formaten. Met het uitrollen van de banner heb je meteen een geweldige display voor een groot bereik!

Meer weten over Print & Sign?