Printshop

Wil je een printopdracht laten uitvoeren in Rotterdam? Bij IVA Print & Sign ben je aan het juiste adres voor vrijwel alle soorten printwerk, scanwerk en kopieeropdrachten! Denk hierbij aan posters, folders, flyers, softcover en hardcover boekjes, scripties en portfolio’s. Ook voor levensgrote reclamebanners. groot formaat posters, fotoprints, afdrukken op canvas of een foto op puzzel ben je bij ons aan het juiste adres! Alles wordt supersnel geprint in onze moderne printshop Rotterdam gelegen aan de Boompjes (vlakbij de Erasmusbrug).

Printen in hartje Rotterdam

Onze printshop in Rotterdam biedt de unieke combinatie van snelheid, kwaliteit en vele mogelijkheden onder één dak. Dit maakt onze printshop uniek in hartje Rotterdam. Wij hebben alle machines en afwerkmogelijkheden in huis om jou tot in de puntjes van dienst te kunnen zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hoogwaardige KIP printer die maar liefst 400 A1 of 800 A2 posters binnen één uur kan printen!

De kenmerken van onze printshop

Een opdracht van klein of groot formaat… iedere opdracht verdient voor ons de grootst mogelijke aandacht. Ons deskundig personeel helpt jou dan ook graag verder!

  • Hoge kwaliteit printwerk
  • Klaar terwijl je wacht
  • Grootste printshop van Rotterdam

Onze copyshop is FSC gecertificeerd en gebruikt voornamelijk FSC papier. Daarnaast produceren wij zeer milieubewust en werken we onder meer mee aan het recyclen van papier, cartridges, copiers en batterijen.

Meer weten over Print & Sign?