LED verlichting

Kantoorverlichting is van enorm belang voor de ideale werkplek. Een te donkere of zelfs een te lichte werkplek kan namelijk veel impact hebben op het welzijn en de prestaties van een werknemer.
Bij het verlichten van een kantoorruimte spelen dan ook verschillende factoren een rol. Het aanwezige daglicht in de ruimte en of er gewerkt wordt met computers of beeldschermen zijn hier twee goede voorbeelden van.

Naast dat je met de LED kantoorverlichting van IVA Duurzaam het maximale uit jouw personeel haalt, is het ook nog eens kostenbesparend. Onze verlichtingsadviseurs komen dan ook graag (vrijblijvend) bij jou langs om advies te geven over de juiste verlichting in jouw situatie.

Energiebesparende lampen

Dat er in de meeste kantoorpanden nog oude en geldverslindende verlichting hangt, is iets wat wij enorm zonde vinden. Het aanschaffen van nieuwe LED verlichting kan namelijk al snel een maandelijkse besparing opleveren. Deze besparing op de lampen zorgt er vaak voor dat je de investering al binnen enkele jaren terugverdiend hebt. Direct weten wat dit voor jou kan betekenen? Vraag naar onze verlichtingsscan en ontvang een gedetailleerd overzicht van hetgeen wat je kunt besparen op jouw verlichting!

Ons lichtplan voor jouw kantoor

  • Een nul-meting van het pand
  • Een 3D lichtberekening van het nieuwe lichtplan
  • Bespaarplan van exacte rendementen
  • 3D impressie foto’s van de nieuwe situaties
  • Legplan van de armaturen

Meer weten over onze services?