Home / Printshop Rotterdam

Printshop Rotterdam

Onze printshop in Rotterdam biedt de unieke combinatie van snelheid, kwaliteit en vele mogelijkheden onder één dak. Dit maakt IVA Printshop uniek in hartje Rotterdam. Wij hebben alle machines en afwerkmogelijkheden in huis om jou tot in de puntjes van dienst te kunnen zijn. Om je een voorbeeld te geven, wij hebben een hoogwaardige KIP printer die maar liefst 400 A1 of 800 A2 posters binnen één uur kan printen!

Printen Rotterdam

In onze copyshop Rotterdam verdient iedere opdracht de grootst mogelijke aandacht. Of dit nu een grote of een kleine opdracht is. Daarom word je door ons deskundige personeel professioneel geholpen en geadviseerd. Op vrijwel iedere opdracht kan je gewoon wachten.
  • Hoge kwaliteit printwerk
  • Klaar terwijl je wacht
  • Grootste printshop van Rotterdam

Ons kantoorpand is gelegen aan de boompjes, vlakbij de Erasmusbrug. Printen Rotterdam centrum? Stap gerust binnen en laat je printopdracht aan ons over!

Goedkoop printen met een Studenten Kortingspas

Speciaal voor studenten hebben wij een speciale Studenten Kortingspas waarmee studenten korting krijgen op onze reguliere printprijzen. Deze pas is (op vertoon van een schoolpas) gratis af te halen bij de balie in onze printshop!

Meer weten over al onze Print & Sign mogelijkheden? Bezoek de IVA Print & Sign website via onderstaande knop!

Meer weten over Print & Sign?