Kantoormachines

Steeds vaker proberen we toe te werken naar een paperless office. Desondanks merken we dat we tijdens onze dagelijkse werkzaamheden en werkomgeving nog steeds een printer, copier of multifunctional nodig hebben.
Wij van IVA Office nemen graag de taak op ons om hierin een goede combinatie te vinden!

Kantoormachines aanschaffen

Kantoormachines zijn er in alle soorten en maten en dus ook in elke prijscategorie. Sta je op het punt om een kantoormachine aan te schaffen? IVA Office uit Rotterdam heeft het juiste en passende antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je persoonlijk bij het maken van een keuze. Je kunt bij ons terecht voor een copier, printer, scanner of computer. Ook voor een complete multifunctional (mfp) ben je bij ons aan het juiste adres!

Onafhankelijk en kostenbesparend advies

Omdat wij merkonafhankelijk zijn ben je altijd verzekerd van een advies dat past bij jouw wensen. Daarnaast denken wij ook graag met jou mee over kostenbesparende alternatieven. Hoe? Door bijvoorbeeld jouw grote maandelijkse printopdracht uit te voeren in onze eigen copyshop.

Machine onderhoud

IVA repareert en onderhoudt jouw kantoormachines professioneel en snel. Daarbij installeren, repareren en onderhouden wij kantoormachines van vrijwel alle merken. Zo ook machines die niet bij ons zijn aangeschaft! Een onderhoudscontract bij onze technische dienst is dan ook niet verplicht. Wij bieden gewoon ad hoc service, wel zo makkelijk!

Lees er HIER meer over!

Meer weten over onze services?