ICT beheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer en systeembeheer is een must, aangezien jouw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk.

Het netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van jouw organisatie. Een storing of inbraak hierin kan betekenen dat je bedrijf stil komt te liggen en dit vervolgens veel tijd en geld kost.

Bij IVA zijn wij van mening dat netwerkbeheer en systeembeheer vooral in het teken moet staan van vooruitkijken. Om het netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat de servers en computers periodiek en kundig worden beheerd.

Het is algemeen bekend dat er veel ICT bedrijven zijn die jouw automatisering kunnen doen. Echter bieden wij van IVA jou hierin een totaaloplossing. Naast netwerkbeheer en IT beheer leveren wij namelijk ook alle hardware zoals een server, computer en werkstation en alle bijbehorende software. Merkonafhankelijk zodat je wordt voorzien van het juiste advies. Daarnaast kunnen wij ook jouw netwerk beveiligen. 

ICT beheer uitbesteden

Na inventarisatie van jouw bestaande ICT netwerk omgeving geven wij inzicht in de mogelijke verbeteringen. Naast een vast ad hoc uurtarief kan je ook kiezen voor een vast maandelijks bedrag waarvoor wij het totale netwerkbeheer voor jou doen. Bij jou op locatie of op afstand. Door het proactief signaleren van storingen, kunnen wij deze tijdig verhelpen om te voorkomen dat het netwerk stil ligt. Zo blijft de beschikbaarheid hoog en de kosten laag.  

De voordelen van ons netwerkbeheer en systeembeheer

  • Duidelijk kostenoverzicht vooraf
  • Ook fysiek aanleg netwerken
  • Preventief systeembeheer
  • 24/7 monitoren van uw netwerk
  • Snelle responsetijden

Bespreek direct alle mogelijkheden en kom met ons in contact!

Meer weten over onze services?