Kantoor bureau

Bureau, hoekbureau of computer bureau nodig? Bij IVA Office uit Rotterdam ben je aan het goede adres!

Wij meten vooraf jouw ruimtes op en op basis hiervan ontwerpen wij een projectplan met 3D beelden en sfeerimpressies. Hierbij houden we uiteraard rekening met onder andere ergonomie en duurzaamheid. Door het inzetten van bijvoorbeeld een in hoogte verstelbaar bureau (handmatig of elektrisch) op de werkvloer voorkomen wij dan ook diverse klachten zoals rugpijn, RSI, nek- en schouderpijn bij jou en jouw collega’s. Naast de standaard meubelen leveren wij speciaal op maat gemaakte producten waardoor de kantoorinrichting een unieke uitstraling krijgt.

Bureau voor kantoor snel geleverd

Kantoormeubilair is van groot belang om medewerkers te voorzien van een goede werkplek. Op het moment dat je dit nieuw aanschaft wil je dan ook dat dit snel wordt geleverd. Wij voorzien jou hier graag in. Ontdek alle voordelen!

  • Levertijd binnen 5 dagen
  • Adviezen die je geld besparen
  • Ook complete kantoorinrichting mogelijk, gemakkelijk en het scheelt je veel tijd
  • Mogelijkheid tot maatwerk

Oud kantoormeubilair

Oud kantoormeubilair zoals bureaus… Wat doe je ermee? Bij IVA hebben wij hier een geschikte oplossing voor! Via ons sponsorplan zorgen we dat geselecteerde goede doelen en verenigingen deze gratis kunnen gebruiken. Hiermee besparen we ook nog eens op het milieu! 

Meer weten over onze services?