Kabelmanagement

Je herkent het waarschijnlijk wel… een eindeloze wirwar van kabels onder je bureau. Wanneer je even je benen wilt strekken onder je bureau, schieten er gelijk weer een aantal kabels uit. Maar hoe zorg je er nu voor dat je hier geen last meer van hebt? Met behulp van het kabelmanagement van IVA Office lossen wij dit binnen no-time voor je op!

Voordelen kabel management

Kabel management is ontzettend belangrijk voor op kantoor. Dat het inregelen hiervan niet altijd even gemakkelijk gaat snappen wij maar al te goed. Desondanks brengt het toch veel voordelen met zich mee die wij hieronder voor jou hebben opgesomd:

  • De stofophoping rondom de werkplek is minder, waardoor het gemakkelijker schoon te maken en te houden is.
  • Werkplekken zijn makkelijker en sneller te verplaatsen.
  • Een opgeruimde werkomgeving bevordert de productiviteit van de medewerkers.
  • De werkomgeving oogt professioneel, zowel voor medewerkers als klanten.
  • Het beschermt de kabels en voorkomt daarmee storingen.

Hoe creƫren wij voor jou een nette werkplek?

Wij zorgen ervoor dat je kabels uit het zicht worden onttrokken. Hierbij zorgen wij ervoor dat de werkplek nog steeds goed te onderhouden is. De computers plaatsen wij van de grond waardoor deze minder stof zullen vangen. Wanneer het gaat om zit-sta meubilair zorgen wij er ook voor dat de weg gewerkte kabels het niet zullen belemmeren om de hoogte te veranderen. Kabels die te kort zijn zullen worden vervangen.

Werk je niet met computers maar met laptops? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij zorgen er dan voor dat de werkplek is voorzien van een stopcontact en internetaansluiting. Kabel management is maatwerk en altijd toe te passen bij iedere werkplek. Ben je bezig met een nieuwe kantoorinrichting? IVA Office denkt graag met je mee!

Kabelmanagement kostenplaatje

Zoals eerder beschreven is kabelmanagement maatwerk en kunnen we er hierdoor geen vaste prijs aan hangen. Bij zowel een nieuwe als bestaande kantooromgeving zal het proces er als volgt uit zien.

  1. Allereerst zullen wij de situatie inventariseren.
  2. Vervolgens bekijken we het aantal werkplekken, de aanwezige apparatuur en data- en stroomvoorzieningspunten. Op basis van deze punten zullen wij een uitgebreide offerte maken en een voorstel doen voor de uitvoering van het kabelmanagement. De offerte bevat duidelijke informatie over het aantal uren en de toegepaste producten.
  3. Wanneer er akkoord wordt gegeven op de offerte zal er een dag worden ingepland om het kabelmanagement uit te voeren. Het is ook mogelijk om de kabelmanagement toe te laten passen buiten kantooruren om.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Maak dan snel een afspraak door contact met ons op te nemen!

Meer weten over onze services?