Beurswand

Ben je op zoek naar een originele en aansprekende beurswand of presentatiewand, inclusief ontwerp en montage? Bij IVA Print en Sign heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment van beurswanden en presentatiewanden. Compleet afgestemd op jouw logo en huisstijl. Wij produceren de beurswand en presentatiewand op diverse materialen en in verschillende formaten. Daarnaast leveren wij ook bijpassende balies en andere toebehoren zoals een poster of roll up banner. Op die manier maken wij de mogelijkheden voor jou eindeloos!

Beurswand bedrukken

Wij ontwerpen jouw beurswand en presentatiewand in onze eigen ontwerpstudio en natuurlijk monteren en plaatsen wij hem ook op de beurs, evenement of in het bedrijf.

Naast beurswanden leveren wij ook relatiegeschenken en bedrijfskleding voorzien van het logo van jouw bedrijf. Direct de mogelijkheden bespreken? Bekijk de website van IVA Print&Sign via de knop hieronder!

Waarom kiezen voor de beurswanden van IVA Groep?

1. Maatwerk dat past bij jouw identiteit
Bij IVA Groep geloven we dat elke onderneming uniek is en een beurswand verdient die perfect aansluit bij de eigen identiteit. Onze beurswanden worden op maat gemaakt volgens jouw specifieke eisen en wensen. Van het kiezen van de juiste materialen tot het integreren van jouw merkkleuren en logo, ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om een beurswand te creƫren die jouw boodschap op de meest impactvolle manier communiceert.

2. Draagbaar en eenvoudig te installeren
Onze beurswanden zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch. Ze zijn ontworpen om draagbaar en eenvoudig op te zetten te zijn, waardoor je kostbare tijd bespaart tijdens de beursopbouw. Onze innovatieve constructies zorgen voor een moeiteloze installatie, zodat jij je kunt richten op waar het echt om draait – jouw beurspresentatie.

3. Duurzaam & meerder keren te gebruiken
Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Onze beurswanden zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die herbruikbaar zijn. Dit betekent dat je investering in een beurswand bijdraagt aan een groenere toekomst en je de wand op meerdere beurzen kunt gebruiken. Dit bespaart kosten op de lange termijn.

Meer weten over Print & Sign?