Home / Beurswand

Beurswand

Een beurswand is niet alleen een plaats om producten te tonen, maar ook een belangrijk middel om het bedrijfsimago te promoten. Het is daarom van belang dat ondernemingen bij het ontwerpen van beurswanden aandacht besteden aan de vele details. Denk hierbij onder andere aan kleuren, materiaal etc.

Ben je op zoek naar een originele en aansprekende beurswand of presentatiewand, inclusief ontwerp en montage? Bij IVA Print en Sign heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment van beurswanden en presentatiewanden. Compleet afgestemd op jouw logo en huisstijl. Wij produceren de beurswand en presentatiewand op diverse materialen en in verschillende formaten. Daarnaast leveren wij ook bijpassende balies en andere toebehoren zoals een poster of roll up banner. De mogelijkheden bij IVA zijn eindeloos!

Beurswand bedrukken

Wij ontwerpen jouw beurswand en presentatiewand in onze eigen ontwerpstudio en natuurlijk monteren en plaatsen wij hem ook op de beurs, evenement of in het bedrijf.

Naast beurswanden leveren wij ook relatiegeschenken en bedrijfskleding voorzien van het logo van jouw bedrijf. Direct de mogelijkheden bespreken? Bekijk de website van IVA Print&Sign via de knop hieronder!

Meer weten over Print & Sign?