Auto wrappen

Wil je een andere uitstraling voor je auto of het gehele wagenpark van jouw bedrijf? Dit kan gemakkelijk doormiddel van auto wrappen. Naast de vernieuwde uitstraling biedt het daarnaast een extra beschermlaag tegen krassen op het lak. Lees op deze pagina meer over alle mogelijkheden!

Wrappen voor een nieuw uiterlijk van je auto

Wrappen is een manier om het uiterlijk van je auto te veranderen door middel van het aanbrengen van een laag folie op het oppervlak van de auto. Deze folie wordt op maat gemaakt. Hiermee kun je de auto een nieuwe kleur geven of omtoveren tot een uniek design. Het wrappen van je auto heeft daarnaast verschillende voordelen. Zo is het vaak goedkoper dan het (opnieuw) laten spuiten ervan en beschermt het tegen o.a. steenslag. Ben je de nieuw uitstraling na enige tijd weer zat? Dan kun je de wrap ook (laten) verwijderen zonder dat het lak hierbij beschadigd raakt. Verder zal de wrap tussentijds niet uit zichzelf loslaten en is het zelfs bestendig voor de wasstraat.

Voor de nieuwe uitstraling zijn er verschillende folies mogelijk. Dit varieert van matte en glanzende folies tot aan metallic varianten en zijn in diverse kleuren beschikbaar. Het is ook mogelijk om een heel uniek design te ontwerpen passend bij jouw bedrijf en stijl.

Gehele wagenpark wrappen

Door middel van car wrapping kun je jouw gehele wagenpark voorzien van reclame uitingen. Aangezien een mooi design opvalt in het verkeer, straalt dit een positief imago uit naar je (potentiële) klanten uit en zorgt het voor naamsbekendheid. Hiermee zet je mensen aan tot actie en is de kans groter dat zij de website bekijken of direct contact opnemen via het telefoonnummer.

Bij IVA Groep kunnen wij ervoor zorgen dat reclame uitingen op de gewenste manier op het folie bedrukt worden. Denk hierbij aan foto’s of het bedrijfslogo. Alle auto’s van je wagenpark kunnen we met dezelfde stijl bedrukken en ervoor zorgen dat het wagenpark één geheel creëert.

Belettering auto

Wil je niet je gehele auto laten wrappen, maar alleen belettering? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Door middel van belettering wordt er een gewenste tekst geplaatst op de lak van je auto. Wanneer je deze letters weer wilt verwijderen kan dat zonder dat er krassen op de lak achter blijven. Belettering op je auto zorgt ook voor het verhogen van je naamsbekendheid net als het wrappen.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden omtrent het wrappen en beletteren van je auto? Bezoek via onderstaande knop onze website en neem contact op. Wij vertellen je op dat moment graag meer over alle mogelijkheden en geven hierin een passend advies op maat.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden omtrent het wrappen van je auto? Bezoek via onderstaande knop onze website en neem contact op. Wij vertellen je op dat moment graag meer over alle mogelijkheden en geven hierin een passend advies op maat.

Meer weten over Print & Sign?