Waarom kiezen voor op maat gemaakt fotobehang?

2024-07-02T15:15:47+02:001 november 2023|IVA Print & Sign|
Op maat gemaakt fotobehang van IVA Groep

Je kantoor is meer dan alleen een werkplek. Het is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt en waar je productief en geïnspireerd wilt zijn. Het personaliseren van jouw kantoorinterieur is dan ook een goede manier om de ruimte comfortabeler en aangenamer te maken. Eén van de meest impactvolle manieren om dit te bereiken, is door gebruik te maken van op maat gemaakt fotobehang. Aan de hand van dit artikel vertellen we je hier graag meer over!

Waarom kiezen voor op maat gemaakt fotobehang in jouw bedrijfsruimte(s)?

Als bedrijf zijn er een aantal voordelen van het (laten) plaatsen van op maat gemaakt fotobehang. Hieronder hebben we een aantal belangrijke hiervan onder elkaar gezet:

 1. Visuele impact
  Fotobehang heeft een indrukwekkende visuele impact die meteen de aandacht trekt. Transformeer een saaie kantoorruimte tot een boeiende omgeving. Dit bevordert de algehele sfeer voor werknemers, klanten en andere bezoekers.
 2. Identiteit
  Het behang weerspiegelt de identiteit van een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfswaarden, historische foto’s of afbeeldingen die de kernactiviteiten van de organisatie benadrukken. Het helpt bij het versterken van een gevoel van trots en verbondenheid binnen de organisatie.
 3. Productiviteit
  Inspirerend fotobehang kan de motivatie en productiviteit van medewerkers stimuleren. Een aantrekkelijke werkomgeving kan de betrokkenheid vergroten en het welzijn van medewerkers verbeteren.
 4. Merkbeleving
  Fotobehang met merkelementen, zoals het bedrijfslogo, kleuren en afbeeldingen die het merk vertegenwoordigen, kan bijdragen aan een consistente merkbeleving. Dit is vooral relevant in ontvangstruimtes en vergaderruimtes waar klanten en zakenpartners samenkomen.
 5. Klantenontvangst
  Een gastvrije en sfeervolle ruimte zorgt voor een positieve indruk bij klanten en bezoekers. Hierdoor vergroot je het vertrouwen in je bedrijf.
 6. Flexibiliteit
  Het behang is beschikbaar in iedere gewenste stijl en formaat. Hierdoor is er voor iedere muur de mogelijkheid om te kiezen voor fotobehang.
 7. Keuzemogelijkheden
  De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Van natuurlijke landschappen en abstracte kunst tot op maat gemaakte ontwerpen, het behang is geschikt voor elke smaak en stijl.

Stappenplan om je ruimte te personaliseren

Om te beginnen is het vanzelfsprekend van belang om een thema en doel te kiezen. Overweeg wat het beste bij je organisatie past en wat je wilt bereiken met het gebruik van fotobehang. Wil je bijvoorbeeld een inspirerende omgeving creëren, je bedrijfscultuur weerspiegelen of juist een specifieke boodschap overbrengen?

Als je dit hebt bepaald is de volgende stap het opmeten van de hoogte en breedte van de desbetreffende muur of muren. Zorg dat dit zorgvuldig wordt gedaan. 

Vervolgens is het tijd om een specifieke afbeelding te kiezen die overeenkomt met het gekozen thema en de doelstelling van de organisatie. Uiteraard kun je ons hierbij altijd om advies vragen. Neem vervolgens contact met ons op om je foto op kwalitatief hoogwaardig behang te laten printen. Wanneer het behang is geprint kun je ervoor kiezen om het zelf op je muur aan te brengen of dit door onze professionals te laten doen. De professionals van IVA Groep hebben al jaren ervaring in het nauwkeurig aanbrengen van fotobehang. Naden of verschuivingen zul je dus absoluut niet ontdekken op jouw muur. 

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Kom met ons in contact! Wij zijn dé expert in het printen en plaatsen van op maat gemaakt fotobehang. 

Deel dit nieuwsbericht