Waarom een reclamebord buiten nog steeds effectief is in het digitale tijdperk

2024-09-13T21:21:33+02:0013 september 2024|IVA Print & Sign|
Reclamebord buiten

In het digitale tijdperk lijkt de focus volledig te liggen op online marketing. Van sociale media tot Google Ads, de mogelijkheden om je merk online zichtbaar te maken zijn eindeloos. Toch blijft buitenreclame, en dan met name het klassieke reclamebord buiten, een krachtig middel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Waarom? Omdat een reclamebord op precies de juiste plek de aandacht trekt van voorbijgangers en potentiële klanten. In deze blog kom je erachter waarom een reclamebord buiten nog steeds zo effectief is en hoe wij bij IVA Groep ervoor zorgen dat jouw buitenreclame opvalt.

De voordelen van een reclamebord buiten

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken, toch? Of het nu gaat om potentiële klanten die langs je bedrijf lopen of voorbijgangers die jouw billboard zien, buitenreclame maakt direct een statement. Het is vaak de eerste kennismaking van iemand met jouw bedrijf en dat wil je goed aanpakken.

  • Altijd zichtbaar;
    In tegenstelling tot online advertenties, die vaak worden weg geklikt of genegeerd, is buitenreclame altijd aanwezig. Het staat 24/7 klaar om jouw boodschap over te brengen.
  • Lokale focus;
    Vooral als jouw bedrijf lokaal opereert, kan buitenreclame een directe impact hebben op mensen in de buurt. Het zorgt ervoor dat klanten je kunnen vinden en herhalen je naam steeds opnieuw in hun hoofd.
  • Naamsbekendheid opbouwen.
    Door consistent aanwezig te zijn met opvallende reclame-uitingen, bouw je langzaam maar zeker herkenning op bij jouw doelgroep.

Buiten reclame plaatsen

Bij IVA Groep begrijpen we als geen ander hoe belangrijk buitenreclame is voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Ons proces voor het creëren van een reclamebord buiten begint dan ook altijd met een uitgebreid gesprek waarin we je wensen, doelstellingen en de kern van jouw merk bespreken. We nemen de tijd om jouw visie te begrijpen en werken samen om een ontwerp te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Het ontwerp is slechts het begin. Wat ons onderscheidt, is dat we het volledige productieproces in eigen beheer uitvoeren. Dit betekent dat wij de kwaliteit vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing volledig onder controle hebben. Ons eigen printbedrijf in Rotterdam stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken, zonder in te boeten op kwaliteit. Wij printen op hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weer en wind. Hierdoor blijft je reclamebord er ook op de lange termijn goed uit zien.

Nadat je reclamebord is geproduceerd, zorgt ons montageteam voor een professionele plaatsing op de gewenste locatie. Of het nu gaat om een gevelbord, een billboard langs de weg of een reclamezuil op jouw bedrijfsterrein, wij hebben de expertise om je buitenreclame vakkundig te bevestigen. Zelfs na de plaatsing blijven wij betrokken. Wij bieden namelijk ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw reclamebord in topconditie blijft. Hierdoor blijft je merk altijd goed zichtbaar, ongeacht de weersomstandigheden.

IVA helpt je verder!

Bij IVA Groep zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van opvallende reclameborden voor buiten, die perfect aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf. Met onze creatieve expertise en oog voor detail zorgen wee ervoor dat jouw boodschap helder en aantrekkelijk wordt overgebracht aan het publiek. Of het nu gaat om een grootformaat bord langs de weg, een gevelreclame of een opvallende banner, IVA Groep biedt maatwerkoplossingen die zowel visueel als functioneel indruk maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van buitenreclame bij IVA Groep.

Deel dit nieuwsbericht