Terug naar kantoor met IVA Office

2022-07-12T11:20:42+02:0027 juni 2022|IVA Office & Duurzaam|
kantoor

Langzaam maar zeker gaan we weer naar kantoor en keren we terug naar wat we gewend zijn. Tegelijkertijd kijken we naar wat we geleerd hebben en wat er beter kan. Een hybride vorm van werken, waarbij thuiswerk en kantoorwerk worden afgewisseld, wint aan populariteit. Daarnaast dienen kantoortuinen opnieuw ingericht te worden, omdat ze teveel geluidsoverlast en stress geven. Wat het ‘nieuwe werken’ voor jou ook mag inhouden – IVA Office helpt je er het maximale uit te halen.

Een dynamische kantoorindeling zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt, wat de toekomst ook in petto heeft. Met de ritswanden, room dividers en gemakkelijk te verplaatsen werkblokken van IVA Office is jouw kantoor flexibel en altijd klaar voor de toekomst. Benieuwd geworden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en we gaan samen op zoek naar de oplossing op maat.

Showroom

Wist je dat onze showroom weer te bezoeken is, waar een groot deel van ons assortiment is opgesteld? Je bent van harte welkom om het nieuwste op het gebied van kantoorinrichting te komen bekijken en uit te proberen. Een product wil je tenslotte graag persoonlijk zien en voelen. Specifieke wensen voor jouw werkplek, thuis of op kantoor? We nemen graag de tijd voor een oplossing op maat!

Plan een afspraak in onze showroom

Kantoor opnieuw indelen

IVA Office helpt jou met het herindelen van je kantoorruimte. We denken met jou mee en komen samen tot een passende oplossing om zo een goed mogelijke werkomgeving te creëren. Onze specialisten gaan met jou in gesprek en bieden jou een service op maat aan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Deel dit nieuwsbericht