Kantine inrichting van groot belang voor nieuwe energie medewerkers

2023-10-05T12:22:36+02:0020 december 2022|IVA Office & Duurzaam|
Kantine inrichting

Voor iedere medewerker is het van belang om tussendoor een pauze te nemen. Het geeft je hersenen even de tijd om te resetten en zorgt ervoor dat je daarna weer met volle aandacht verder kunt gaan met het werk. Een fijne kantine inrichting is daarbij erg belangrijk. Wij van IVA Groep vertellen je er in dit artikel graag meer over!

Kantine inrichting op maat

Onderzoek heeft uitgewezen dat een sfeervolle kantine ruimte zorgt voor een positieve stimulans. Hoewel het vrij eenvoudig klinkt, blijkt het in de praktijk nog vrij lastig om dit voor elkaar te krijgen. Je wilt namelijk genoeg zitgelegenheden hebben voor al je medewerkers, maar tegelijkertijd de ruimte niet ongezellig maken. Wij helpen je hiermee graag op weg!

De kantine is een belangrijk onderdeel van het hele kantoor. Om die reden is het goed om de stijl hiervan door te trekken en hier een geheel van te maken.  Onze stoelen kun je daarom in diverse kleuren en stoffen laten stofferen. Hierdoor vind je altijd een stof dat past bij al het andere meubilair. Naast stoelen zijn er ook prachtige tafels in ons assortiment te vinden. Van normale (zit)tafels tot aan statafels die geheel op eigen wijze samen te stellen zijn.

Informeel vergaderen

Wil je echt helemaal uitpakken? Dan kun je ook voor een hele lounge plek kiezen. Met de Plot van IVA Groep creëer je een heerlijke plek met diverse opstelmogelijkheden. De zitoppervlaktes zijn beschikbaar in 3 niveaus, waardoor er gelijk rugleuningen en armleuningen ontstaan. Deze elementen kun je flexibel verplaatsen en combineren. Eindeloze mogelijkheden dus!

Ben je opzoek naar een echte eyecatcher in je bedrijfspand? Dan ben je opzoek naar de Social Swing! Hiermee haal je de sfeer van een park over naar je kantoor. De Social Swing is een plek waar creativiteit naar boven komt en waar medewerkers vrije discussies kunnen voeren. Hieruit kunnen verrassende ideeën ontstaan. De Social Swing is letterlijk een schommel die je kunt samenstellen naar eigen wensen. Zo kun je kiezen voor een rechthoekige of een rond model. In de Social Swing is ruimte voor maximaal 10 schommels. Andere zitplaatsen zoals een bank hiertussen plaatsen? Ook dat kan!

Ben je nieuwsgierig geworden wat IVA Groep kan betekenen voor jouw kantine inrichting? Bekijk onze pagina over kantine meubilair en neem (vrijblijvend) contact met ons op!

Deel dit nieuwsbericht