IVA Groep lanceert eigen bureaustoelen

2024-07-02T15:14:58+02:007 februari 2024|IVA Office & Duurzaam|
Eigen bureaustoelen

Met trots en enthousiasme lanceren wij als IVA Groep zijnde 3 nieuwe en bovenal eigen bureaustoelen, met als doel om hiermee een significante stap voorwaarts te zetten in het verbeteren van de werkplek. Nieuwsgierig naar wat er zo speciaal is aan deze nieuwe serie? Wij vertellen je er in dit artikel graag alles over!

Bureaustoelen vernoemd naar Rotterdamse straatnamen

Door innovatie, ergonomie en duurzaamheid met elkaar te combineren, brengen wij 3 kwalitatieve bureaustoelen op de markt die geschikt zijn voor ieder bedrijf.¬† Om de stoelen daarbij het ‘Rotterdamse-tintje’ mee te geven, hebben we de namen hiervan gebaseerd op de drie beroemde Rotterdamse straatnamen die ook in het spel Monopoly worden gebruikt.¬†Hieronder zetten we de stoelen onder elkaar en benoemen we een aantal van hun belangrijke kenmerken:

Bureaustoel Hofplein
  1. Bureaustoel Hofplein

Deze hoogwaardige bureaustoel, uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, is ontworpen met oog voor detail & ergonomie en daarmee een ideale keuze voor zowel de moderne werkplek als het thuisbureau. Het model beschikt over een duurzaam kunststof voetenkruis en een DIN-gecertificeerde gaslift, die zorgt voor een soepele en gemakkelijke hoogteverstelling. De geavanceerde 5-locking synchroontechniek maakt het daarnaast mogelijk om de rugleuning in vijf verschillende posities te vergrendelen, terwijl de instelbare gewichtsregeling en zitdiepte ervoor zorgen dat elke gebruiker zijn of haar perfecte zitpositie kan vinden. De 4D-armleggers bieden veelzijdige ondersteuning voor de armen, wat bijdraagt aan een betere zithouding. Bovendien voldoet deze stoel aan de strenge NEN EN 1335 norm, wat de kwaliteit en veiligheid garandeert.

De verstelbare lendesteun bevordert een ergonomisch correcte zithouding, terwijl de royale afmetingen – een breedte van 675-725mm, een hoogte van 1060-1150mm en een diepte van 640mm – samen met – een zitbreedte van 500mm, een zithoogte van 495-585mm en een zitdiepte van 425-495mm – zorgen voor comfort voor gebruikers van verschillende lichaamstypes. Met een garantie van 3 jaar biedt deze stoel niet alleen comfort en ondersteuning, maar ook gemoedsrust.

2. Bureaustoel Blaak

Deze verfijnde bureaustoel combineert functionaliteit met een strak design, aangepast aan de behoeften van de hedendaagse professional. De stoel is uitgerust met een geavanceerde synchroontechniek met gewichtsregeling, waardoor de stoel zich automatisch aanpast aan het gewicht van de gebruiker voor optimaal comfort en ondersteuning. De zitting en rugleuning zijn bekleed met de kleur zwart. De grijze zijkant zorgt daarbij voor een stijlvol contrast en een moderne uitstraling. De stoel heeft daarnaast een zwart kunststof voetkruis, welke stevigheid en stabiliteit biedt. Ook beschikt de stoel over zitdiepteverstelling en zitneigverstelling voor een gepersonaliseerde zitervaring. De 4D armleggers zijn een toonbeeld van ergonomische innovatie, verstelbaar in hoogte, breedte, diepte en draairichting, met een gepolijste armleggerbevestiging voor een verfijnde afwerking. De universele wielen zorgen voor soepele mobiliteit op verschillende ondergronden. Elke stoel wordt in een beschermende hoes geleverd. Liever een andere kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden!

De afmetingen van de stoel zijn zorgvuldig gekozen voor optimale ergonomie: de rugleuning heeft een hoogte van 620mm, terwijl de zithoogte verstelbaar is van 410 tot 515mm. De zitbreedte en -diepte zijn beide 480mm, wat ruime ondersteuning biedt. De totale hoogte van de stoel reikt tot 1210mm, met een breedte inclusief armleuningen van 740mm en een diepte van 660mm, wat deze bureaustoel zowel ruim als comfortabel maakt voor dagelijks gebruik.

Bureaustoel Blaak
Bureaustoel Coolsingel

3. Bureaustoel Coolsingel

Deze bureaustoel, ontworpen voor zowel comfort als stijl, is een perfecte aanvulling op elk modern kantoor. Met zijn synchroontechniek uitgerust met gewichtsregeling, past de stoel zich naadloos aan de bewegingen van de gebruiker aan, wat zorgt voor een optimale ondersteuning gedurende de hele werkdag. De zitting is vervaardigd in een stijlvolle kleur zwart, met een zijkant in het grijs. Dit voegt een subtiele kleurdiepte en visuele interesse toe aan het ontwerp. De rugleuning is voorzien van een netbespanning in de kleur zwart welke niet alleen een eigentijdse uitstraling biedt, maar ook zorgt voor uitstekende ventilatie, waardoor comfort op langere termijn wordt gewaarborgd. Het zwarte kunststof voetkruis versterkt de moderne esthetiek en biedt stabiele ondersteuning. De stoel is uitgerust met zitdiepteverstelling en zitneigverstelling, waardoor gebruikers hun zitpositie kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren. De 4D-armleggers, verstelbaar in hoogte, breedte, diepte en draairichting, en voorzien van een gepolijste bevestiging, benadrukken de aandacht voor detail in het ontwerp van de stoel. De universele wielen zorgen voor gemakkelijke verplaatsing over verschillende soorten vloeren. Elke stoel wordt zorgvuldig gemonteerd in een hoes geleverd. Liever een andere kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden!

De afmetingen van de stoel zijn zorgvuldig gekozen voor ergonomisch comfort: een rugleuninghoogte van 610mm, een verstelbare zithoogte van 410 tot 515mm, een breedte van 460mm, en een diepte van 460mm, resulterend in een totale hoogte van 1210mm en een breedte (inclusief armleuningen) van 740mm bij een diepte van 660mm. Dit maakt de stoel een uitstekende keuze voor een breed scala aan gebruikers, die comfort en stijl zoeken in hun werkruimte.

*Bovengenoemde stoelen zijn bij ons altijd uit voorraad leverbaar. Bezoek onze pagina voor meer informatie hierover!

Toe aan nieuw kantoormeubilair? Kom met ons in contact!

Is jouw werkomgeving toe aan nieuw kantoormeubilair? Dan helpen wij je van IVA Groep hier graag mee verder! Met onze jarenlange ervaring en tal van ingerichte kantoren weten wij precies wat jouw ruimte nodig heeft en hoe we medewerkers zo comfortabel en ergonomisch mogelijk kunnen laten werken. Bezoek onze pagina over kantoormeubilair of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Deel dit nieuwsbericht