IVA Groep, Feyenoord Basketball en Kyocera Nederland gaan hand in hand

2022-07-12T11:33:49+02:0027 juni 2022|IVA Groep|
office samenwerken

IVA Groep, Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball en Kyocera Nederland slaan de handen ineen. In dit unieke samenwerkingsverband zorgen we ervoor dat uw bedrijf direct kosten bespaart, én onder de aandacht komt bij een groot en enthousiast publiek.

Hoe werkt het?

IVA Office is al jaren dé specialist op het gebied van print- en scanoplossingen op kantoor. Met die expertise analyseren wij de manier waarop jouw organisatie op dit moment print. Dit kan namelijk in de meeste gevallen beter, efficiënter en dus goedkoper.

Wij gaan aan de slag met een gratis onderzoek naar printkosten binnen jouw bedrijf. Dit onderzoek wordt 100% op afstand uitgevoerd en na afloop ontvang je van ons een plan van aanpak voor directe kostenbesparing. Als je over gaat tot uitvoering ontvang je de helft van het te besparen bedrag direct op de rekening. Dit kan een aanzienlijk bedrag zijn, omdat je de besparing van de gehele contractduur in één keer vooraf krijgt uitgekeerd.

De andere helft van het bedrag ontvang je als sponsorbudget voor Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Samen maak je een sponsorplan op maat voor het nieuwe seizoen. In één klap vergroot je je naamsbekendheid, help je een Rotterdamse sportclub én ontvang je directe kostenbesparing op je rekening.

IVA Office helpt je verder

Sinds jaar en dag is IVA Office dé partner voor een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering. Zeker in deze tijd, als alles net een beetje anders gaat, is het verstandig om de vaste kosten nog eens goed onder de loep te nemen. Maak gebruik van onze expertise en vraag een onderzoek naar directe kostenbesparing aan! Zo herzien wij bijvoorbeeld alle leasecontracten en bieden wij een beter alternatief. Het te besparen bedrag ontvang je vooraf direct van ons. Zo merk je het verschil niet pas op de lange termijn, maar vandaag nog!

Deel dit nieuwsbericht