Flexibel leasen met IVA Office!

2022-07-12T11:24:10+02:0022 juni 2022|IVA Office & Duurzaam|
flexibel leasen

Jarenlange contracten of hoge aankoopbedragen: niemand die daar nu op zit te wachten. Flexibel leasen is daarom de juiste oplossing. IVA Office biedt innovatieve mogelijkheden voor jouw organisatie: flexibiliteit op maat. We brengen graag onze volgende partners onder de aandacht.

Binnen 2 seconden temperatuurmeting aan de deur en gelijk contactloos de handen desinfecteren. Met een zuil van onze nieuwe partner Temposcan verklein je het risico op virusverspreiding aanzienlijk!

Maak een veilige en betrouwbare indruk op klanten, werknemers en bezoekers. Je hebt met flexibel leasen van IVA Office al vanaf €65,- per maand een Temposcan staan, zonder ergens aan vast te zitten.

Ventibox

Een hygiënisch binnenklimaat is van onschatbare waarde voor de gezondheid. Het najaar staat voor de deur en dat betekent meer gesloten ramen en minder ventilatie. Met een Ventibox aan de muur ben je verzekerd van een veilige en gezonde binnenruimte. De Ventibox gebruikt twee verschillende technieken om de lucht in een ruimte te zuiveren van microbiële vervuilingen, waaronder virussen. Daarnaast neutraliseert hij geurtjes en rook. Ook oppervlakken in de ruimte worden ontdaan van schadelijke deeltjes. Onmisbaar in deze tijd. Met IVA Office lease je de Ventibox al vanaf €57,- per maand. Klik op de Ventibox voor meer informatie over de technologie!

Kyocera

Kyocera, al jarenlang een vaste partner van IVA Office, biedt de beste oplossingen voor betrouwbare documentverwerking. Het nieuwste voorbeeld daarvan is de multifunctionele TASKalfa 2553ci. Met flexibel leasen profiteer je van de boost in productiviteit en efficiëntie die deze krachtpatser geeft, zonder ergens aan vast te zitten. De 2553ci lease je al vanaf €70,- per maand. Maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden!

Deel dit nieuwsbericht