Beurswanden bedrukken: Trek de aandacht van bezoekers!

2024-07-02T15:15:52+02:0010 oktober 2023|IVA Print & Sign|
Beurswanden bedrukken

Op een drukke beursstand is het van cruciaal belang om op te vallen en de aandacht te trekken van de bezoekers. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen is door beurswanden bedrukken. Het ontwerp en de boodschap op je beurswand kan het verschil maken tussen genegeerd worden en een constante stroom van nieuwsgierige bezoekers. In dit artikel vertellen we je hier dan ook graag meer over en geven daarnaast we een aantal handige tips! 

Tips voor beurswanden bedrukken op een rijtje

Beurswanden zijn eigenlijk het visitekaartje van je bedrijf op een beurs. Een krachtige eerste indruk is daarom essentieel om de aandacht van voorbijgangers te trekken. We hebben daarom een aantal belangrijke tips op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat je ontwerp zowel visueel aantrekkelijk is als professioneel. Gebruik bijvoorbeeld opvallende kleuren en afbeeldingen die je merkboodschap ondersteunen en je bedrijfsidentiteit weerspiegelen.
  • We kennen de uitspraak waarschijnlijk allemaal wel, less is more. Vermijd daarom overladen ontwerpen die bezoekers in verwarring kunnen brengen. Communiceer je belangrijkste boodschap op een duidelijke en beknopte manier. Een krachtige slogan of een pakkende boodschap kan de nieuwsgierigheid van voorbijgangers wekken en hen naar je stand lokken voor meer informatie.
  • Beurswanden bieden een groot oppervlak om je boodschap over te brengen. Maak hier dan ook gebruik van. Neem bijvoorbeeld afbeeldingen van hoge kwaliteit die de aandacht trekken en de kwaliteit van je merk benadrukken. Vermijd wazige of pixelachtige afbeeldingen, hierdoor zal je stand er niet meer professioneel uitzien.
  • Contrast is een krachtig hulpmiddel om belangrijke elementen op je beurswand te accentueren. Speel met kleurcontrasten om je tekst en afbeeldingen te laten opvallen. Zorg ervoor dat je belangrijke boodschappen in een opvallende kleur weergeeft en goed leesbaar is, zelfs van een afstand. Denk hierbij aan boodschappen zoals een USP. Waarom moeten bezoekers voor jou kiezen?
  • Je kunt natuurlijk ook interactieve elementen toevoegen aan je beurswand. Op deze manier trek je de aandacht van je bezoekers op een speelse en boeiende manier. Denk hierbij aan digitale schermen waarop bezoekers kunnen scrollen door productinformatie, video’s kunnen bekijken of contact kunnen opnemen met je team. Deze elementen houden je bezoekers langer bij je stand waardoor de kans wordt vergroot op waardevolle interactie.

Beurswand laten bedrukken door IVA Groep

Naast het ontwerp is het natuurlijk ook van belang dat de beurswanden ontworpen worden van hoogwaardige materialen. Dit geeft een professionele uitstraling. Een stevige en goed vormgegeven beurswand straalt betrouwbaarheid uit en trekt meer bezoekers aan. Maar hoe kom je nu aan zo’n professionele beurswand? Laat dat maar aan IVA Groep over! Wij zorgen ervoor dat de gehele print klus er strak en fris uitziet, ook na de montage. Wij voeren veel zelf uit, maar werken ook nauw samen met gerenommeerde standbouwers.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw beurswanden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met een passend advies op maat, zodat jij jouw beursdagen succesvol kunt maken! 

Deel dit nieuwsbericht